Firme contabilitate Calarasi

Cautati o firma de contabilitate in Calarasi, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine prin intermediul platformei Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci doar constituie o cerere de oferta – daca doriti, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la firme de contabilitate din Calarasi

  • Alegeti pretul potrivit pentru bugetul Dvs
  • Obtineti oferta complet gratuit
  • Faceti economie de bani si timp
  • Va bucurati de simplitate si comoditate
  • Lucrati doar cu experti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple

Cum sa gasiti firme de contabilitate de calitate

Unele firme de contabilitate Calarasi de calitate pot fi de nepretuit pentru afacerea dvs. Pentru a naviga in labirintul legilor fiscale si a primi sfaturile financiare de care aveti nevoie pentru a va gestiona si dezvolta afacerea, aveti nevoie de un profesionist din aceasta industrie.

Daca nu aveti inca o firma care lucreaza pentru afacerea dvs., aveti nevoie de una! Dar este important sa va alocati timp pentru a gasi profesionistii cei mai potriviti pentru dvs. si situatia dvs. specifica.

1) Recomandari – intrebati alte afaceri despre colaboratorii lor

Aflati cine lucreaza cu alti oameni de afaceri si cat de multumiti sunt de serviciile pe care le ofera firma cu care colaboreaza. Daca nu obtineti sau nu puteti obtine recomandari demne folosind aceasta metoda, utilizati Internetul sau Paginile Galbene si alegeti mai multe firme de contabilitate.

Cand sunati, spuneti-i secretarei ce faceti si cereti numele specialistilor familiarizati cu tipul dvs. de afacere. Utilizati aceste informatii pentru a crea o lista scurta de potentiali candidati.

2) Sunati cei 4-5 profesionisti selectati si cereti sa le discutati serviciile

Intrebati-i despre educatia lor si despre experienta lor cu industria dvs. De asemenea, puteti consulta asociatia lor profesionala pentru a vedea daca calificarile lor declarate sunt valabile si nu exista probleme disciplinare restante.

Folositi aceste prime informatii de contact pentru a alege doua sau trei firme de contabilitate pentru un interviu.

3) Pregatiti o lista scurta de intrebari pe care vreti sa le adresati candidatilor

Nu va fie rusine sa intrebati despre facturare. Intrebati despre ratele de facturare si modul in care acestea sunt determinate. Adesea este posibil sa aveti o intrebare rapida la care sa puteti raspunde printr-un scurt apel telefonic sau prin e-mail – cum factureaza sfatul telefonic sau prin e-mail?

Si in ceea ce priveste acest lucru, cat de accesibile sunt acestea? Puneti intotdeauna o intrebare despre politica lor de apeluri telefonice si / sau e-mail. Este important ca acestia sa fie usor de contactat atunci cand aveti o intrebare.

Si aflati ce va percepe contabilul pentru o declaratie de baza a impozitului pe venit. Fiti pregatit sa primiti o copie a declaratiei din anul precedent atunci cand va intalniti cu ei, si rugati-l sa va ofere o estimare aproximativa a costului pregatirii.

Este important sa alegeti o firma de contabilitate care este familiarizata cu cerintele speciale ale afacerii dvs. si / sau situatia dvs. fiscala, astfel incat sa le puteti folosi pentru a-i examina pe potentiali candidati. De exemplu:

  • Daca afacerea dvs. este legata de Internet, veti dori sa aflati daca firma este familiarizata cu comertul online.
  • Daca afacerea dvs. implica perioade de munca in alte tari, aveti nevoie de cineva care sa cunoasca problemele fiscale internationale.
  • Daca va ganditi sa exportati, intrebati-i cum va pot ajuta sa dezvoltati o strategie de export.

4) Intalniti-va cu reprezentantii acelei firme de contabilitate alese, si adresati-i intrebarile dvs.

Nimic nu se compara cu o intalnire fata in fata pentru a evalua cat de bine ati putea lucra cu o alta persoana. Pe langa evaluarea cunostintelor in domeniu, vedeti cat de confortabil sunteti cu angajatii si cat de bine comunicati cu ei. Cand alegeti intre diverse firme de contabilitate Calarasi pentru afacerea dvs., veti stabili o relatie pe termen lung, asa ca este important sa va simtiti confortabil cu ei. La urma urmei, aceasta firma nu va calculeaza doar impozitele, ci va poate ajuta sa construiti un plan pentru viitorul afacerii dvs.

Scroll to top